La Parlament a fost inaugurată o expoziție de fotografii semnate de deputatul (PAS) Vasile Șoimaru, cu genericul „33 + 3 + 3 poeme în imagini”. Expoziția vine să marcheze cei 33 de ani de la primele alegeri parlamentare care au avut loc în R. Moldova.

Colecția de fotografii, realizate de autor pe parcursul a circa 30 de ani, conține peisaje rurale pitorești, sate tradiționale, locuri de interes cultural din diferite localități din Moldova.

Fotografiile expuse nu doar surprind realitatea, dar și o transpun într-o formă artistică, subliniind astfel viziunea profundă a autorului asupra diferitelor aspecte ale vieții.

Vasile Șoimaru este pasionat de fotografii de aproape trei decenii, reușind să adune o colecție impresionantă de lucrări fotografice, unele dintre care țin de activitatea Parlamentului.

Expoziția este organizată cu ocazia Zilei Parlamentului, care a fost marcată la 23 mai, și va fi deschisă până la mijlocul lunii iunie.

Vasile Șoimaru, în vârstă de 74 de ani, este conferențiar universitar, doctor în economie, membru al Uniunii Scriitorilor din R. Moldova. Este semnatar al Declarației de independență și a fost ales deputat în trei legislaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.