Startup Moldova a anunțat lansarea celei de-a doua faze a programului Digital Impact 2022-2023, care oferă companiilor, organizațiilor și instituțiilor publice din sudul țării oportunitatea de a accesa granturi importante pentru susținerea transformărilor digitale în regiune.

Cu un buget total de 3,9 mil. de lei pentru această fază a programului, Digital Impact reprezintă o oportunitate valoroasă pentru subiecți din regiunea Cahul și urmărește scopul să accelereze dezvoltarea și modernizarea sectorului public și privat prin promovarea testării și extinderii produselor, serviciilor și soluțiilor inovatoare în sudul țării.

Granturile acordate pot ajunge până la 780 de mii de lei și sunt nerambursabile, oferind astfel un sprijin financiar valoros pentru implementarea proiectelor de transformare digitală.

Granturile acordate prin program pot acoperi până la 80% din bugetul total al proiectului, iar solicitantul trebuie să asigure o cofinanțare de cel puțin 20% din bugetul total. Pentru a obține finanțare, entitățile private care desfășoară activități antreprenoriale în regiunea Cahul, inclusiv raioanele Cahul, Leova, Taraclia și Cantemir, sau grupurile de co-solicitanți care pot include instituții publice, organizații, asociații sau alte entități juridice, trebuie să completeze procedura de aplicare.

Pentru informații complete despre program și pentru a descărca Ghidul de aplicare la concurs, accesați aici.

Digital Impact este un program realizat de Startup Moldova ca parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, finanțat de UE în parteneriat cu Suedia și implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.