Zilnic, mai bine de 50 de copii și tineri vor putea participa la diverse activități educative, sportive și de agrement la Centrul „Creativity”, inaugurat, recent, la Tiraspol.

Centrul a fost înființat cu susținerea Suediei și Marii Britanie în cadrul proiectului PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade).

Foto: PNUD Moldova

Noul centru dispune de trei spații adaptate corespunzător tematicii și amenajate cu mobilier, jucării educative și echipament și este dotat cu vestiare, blocuri sanitare și o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

„Creativity” a fost deschis de Iulia Greciko, antreprenoare din Tiraspol, care a accesat un grant în valoare de 10.000 USD prin proiectul AdTrade, venind și cu o contribuție proprie.

Iulia Greciko are de gând să creeze cel puțin șapte locuri de muncă pentru mame singure, să ofere instruire pentru femeile aflate în situații dificile sau persoane cu dizabilități și să dezvolte un centru social durabil, cu servicii de dezvoltare și agrement pentru persoanele de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.