În contextul Săptămânii Europene a Energiei Durabile (EUSEW), care va avea loc în a doua jumătate a lunii iunie, Agenția pentru Eficiență Energetică, în parteneriat cu PNUD Moldova, a lansat a doua ediție a concursului de creație „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”.

Concursul este adresat elevilor din ciclul de învățământ primar și gimnazial și le oferă posibilitatea să contribuie la economisirea de energie și să promoveze măsuri de eficiență energetică.

Competiția va avea loc între 10 și 30 mai, iar echipe de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani (categoria I) și 11 și 16 ani (categoria II) pot participa prin organizarea de activități interactive pe tema eficienței energetice și a surselor de energie regenerabilă, cum ar fi campanii de informare, mesaje video/filmulețe, dezbateri, lecții deschise, eseuri, jocuri intelectuale, flash mob-uri, etc.

Vor fi premiate șase instituții/clase pentru cele mai reușite și frumoase activități.

Alte informații relevante și Regulamentul concursului pot fi consultate aici.

Concursul este organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică în parteneriat cu PNUD Moldova într-un program finanțat de UE.

EUSEW este unul din cele mai importante evenimente anuale, dedicate eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă organizat de Comisia Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.