Asociația EcoContact, Consiliul Național al ONG-urilor de Mediu și Centrul Național de Mediu anunță despre organizarea Forumului ONG-urilor de Mediu, eveniment care va avea loc la 16-17 martie, în incinta Summit Events din Chișinău.

Genericul ediției din acest an este: „Participă – Promovează – Acționează pentru un mediu sănătos și protejat.”

Organizatorii spun că Forum se vor întruni peste o sută de reprezentanți ai societății civile din domeniul mediului, înalți oficiali de stat, precum și reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare.

Forumul își propune să stimuleze cooperarea în sectorul asociativ, în vederea protecției mediului și promovării drepturilor de mediu. Evenimentul reprezintă o platformă de comunicare și schimb de experiențe pentru reprezentanții societății civile, autoritățile publice centrale și locale, donatori, alte structuri interesate să contribuie la asigurarea unui mediu neprimejdios și folosirea rațională a resurselor naturale.

În cadrul Forumului vor fi organizate nouă ateliere de discuții pe diverse tematici.

Forumul ONG-urilor de mediu va începe la 16 martie, începând cu ora 10:00, în Sala Roșie a Summit Events. Evenimentul este organizate cu susținerea financiară a Cooperării Austriece pentru Dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.