Evenimentul de lansare a „Manualului de armonizare a legislației ca element cheie pentru succesul procesului de integrare a RM în UE” a avut loc, recent, la Chișinău.

Publicația a fost realizată în cadrul proiectului finanțat de UE „Sprijin pentru dialogul politic structurat, coordonarea implementării Acordului de asociere și consolidarea procesului de armonizare a legislației pentru RM”. Manualul a fost elaborat de Primož Vehar și Vladimir Međak.

„Procesul de integrare europeană necesită o transpunere clară a proceselor – care astăzi sunt reflectate în această carte. Manualul va ghida funcționarii publici în transpunerea legislației europene”, a spus Vladimir Cuc, secretar de stat al MAEIE, care a precizat că sunt în proces de creare grupuri de lucru sectoriale pentru fiecare capitol de aderare.

La evenimentul de lansare au mai participat Jānis Mazeiks, ambasadorul UE la Chișinău, Adrian Băluțel, secretar de stat al Guvernului, și Natalia Suceveanu, șefa Centrului de armonizare a legislației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.