Târgul de Crăciun „Satul Colindătorilor”, organizat de Guvern, își va deschide porțile la 23 decembrie, ora 17.00, în scuarul Palatului Național ,,Nicolae Sulac”, anunță Executivul.

Programul evenimentelor artistice, dedicat sărbătorilor de Crăciun, se va  încheia pe 7 ianuarie, odată cu închiderea Târgului de Crăciun.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 15.00 și 21.00.

La Târgul de Crăciun vor fi deschise 20 căsuțe de lemn, unde meșterii populari și producătorii autohtoni vor expune spre vânzare lucrări meșteșugărești, instrumente populare, costume tradiționale, obiecte de artă din lemn și lut.

Vizitatorii vor avea posibilitate să participe la o serie de ateliere, unde meșterii populari vor împărtăşi din secretele lor în confecţionarea unor obiecte de artizanat, și să guste din bucate tradiționale, vin fiert și alte delicii pregătite de cei mai iscusiți bucătari.

Micii vizitatori ai „Târgului de Crăciun” vor fi distrați de animatori, iar în Căsuţa lui Moş Crăciun, copiii vor putea sta de vorbă cu Moșul, recita poezii și face poze.

Programe artistice se vor desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Unele concerte din programul Palatului Național vor fi difuzate live pe ecranul LED instalat în scuarul alăturat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.