Mai multe activități de prevenire a corupției vor fi organizate, în aceste zile, de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) cu ocazia Săptămânii anticorupție. Printre acestea sunt instruiri la entități publice, workshop-uri care vor implica voluntarii anticorupție și ale activități de sensibilizare.

La 6 decembrie, CNA a prezentat un Studiu cu privire la avertizorii de integritate, iar astăzi se va desfășura Gala voluntarilor anticorupție. La eveniment, vor fi înmânate diplome de onoare pentru „Voluntarul anului” și diplome de recunoștință pentru „Mesagerul integrității” și „Promotorul integrității”. O altă nominalizare va fi „Vocea mediatică a voluntarilor anticorupție ai CNA”.

Potrivit CNA, joi, se va desfășura Campionatul final al Quiz-ului Pro -Integritate, organizat în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova). La 9 decembrie, de Ziua Internațională Anticorupție, voluntarii CNA vor organiza un flashmob pentru a sensibiliza societatea privind necesitatea prevenirii corupției, după care va avea loc o campanie comună de informare, desfășurată în comun cu Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.