Celebrul citat a lui Alexandr Graham Bell „Când o ușă se închide, alta se deschide” poate fi atribuit și istoriei Alina Untilă din raionul Basarabeasca, care, pierzându-și locul de muncă în urma reducerii funcției din compania unde activa, a reușit, prin intermediul Direcției pentru ocuparea forței de muncă Basarabeasca, să-și găsească un alt job.

Începutul istoriei sale este similar cu cele ale multor oameni care și-au pierdut locul de muncă și au ajuns la una dintre subdiviziunile Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Alina Untilă a fost înregistrată cu statut de șomer, a primit indemnizația de șomaj și a urmat instruirile organizate de specialiștii din cadrul Direcției. De obicei, aici se termină istoriile multor persoane, care, din cauza temerilor, lasă mâinile în jos și își pierd speranța de a mai găsi un loc de muncă.

Dar nu este și cazul Alinei Untilă, care a hotărât să meargă până la capăt și să-și continue istoria altfel. Cu suportul specialiștilor de la Direcția pentru ocuparea forței de muncă din Basarabeasca, a aflat despre concursul pentru funcția vacantă din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Sud din Orașul Cimișlia, iar datorită capacităților și aptitudinilor sale, a reușit să susțină probele necesare și să fie angajată în cadrul Agenției, unde activează până în prezent.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, pot apela la specialiștii ANOFM din orice subdiviziune teritorială sau la Centrul de apel: 0-8000-1000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.