Agenția DECA-press a continuat seria de instruiri cu genericul „Jurnalismul comunitar: de la descrierea problemei până la relatarea unei istorii de succes” în cadrul a două sesiuni de instruire în zilele de 17 și 18 noiembrie.

Astfel, încă 17 tineri din municipiul Bălți și raioanele de nord ale R. Moldova au obținut cunoștințe și deprinderi practice în colectarea de date, scrierea și redactarea unor articole de jurnalism comunitar.

DECA-press a început o serie de instruiri în jurnalism comunitar începând cu luna octombrie. De atunci și până în prezent au fost instruiți 74 de tineri.

La sfârșitul instruirii, tinerii au fost îndemnați că participe la concursul de jurnalism comunitar „Reporter în localitatea ta”. Cinci autori ai celor mai reușire produse informaționale vor primi premii valoroase.

Agenția DECA press va organiza până la finele anului 2022 zece de sesiuni de instruire pentru tineri din Bălți și raioanele limitrofe. Aceștia își vor publica știrile și articolele pe site-ul jurnalist.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.