Noua Directoare de țară a GIZ Moldova, Claudia Hermes, și-a început mandatul la Chișinău. Claudia Hermes a avut o întrevedere cu Dumitru Udrea, Secretarul general al Guvernului.

„Vreau să vă asigur că împreună cu Uniunea Europeană vom susține în continuare eforturile Executivului, inclusiv prin realizarea unor noi proiecte. Cunoaștem domeniile în care  aveți nevoie de suport și suntem capabili să răspundem necesităților voastre”, a spus Claudia Hermes, citată de Guvern.

Printre proiectele la realizarea cărora contribuie GIZ Moldova se numără și Programul „EU4Moldova: Comunități Locale”, care are drept scop îmbunătățirea calității vieții în comunitățile din mediul rural.

În prezent, Cancelaria de Stat este partenerul strategic la implementarea a patru proiecte realizate cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei, cu un buget total de peste 24,3 mil. euro. Acestea vizează îmbunătățirea perspectivelor socio-economice pentru populația din comunitățile R. Moldova, modernizarea sectorului sănătății, dar și consolidarea capacităților de punere în aplicare a Agendei 2030.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.