Foto: Procuratura Anticorupție

Procurorul-șef Anticorupție, Veronica Drăgălin, a fost prezentată echipei Procuraturii Anticorupție de către procurorul general interimar, Dumitru Robu. Mandatul Veronicăi Drăgălin este de cinci ani.

La evenimentul de prezentare au participat președinta Maia Sandu, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco și președintele CSP, Angela Motuzoc, care au felicitat-o pe Veronica Drăgălin, potrivit unui comunicat al Procuraturii Anticorupție, „pentru curaj”, urându-i succes în activitate.

Adresându-se echipei de la PA, Veronica Drăgălin a menționat că speră să aducă o perspectivă și o energie nouă, dar se bazează pe experiența și expertiza colegilor.

„(…) Noi suntem cei ce putem trage la răspundere hoții, cu siguranță vor fi obstacole dar împreună vom reuși să le depășim. În al doilea rând, egalitatea – trebuie să aplicăm legea în mod egal indiferent de afiliere politică, statut sau relații sus-puse. Și în al treilea rând, transparența – trebuie să comunicăm cu publicul ca oamenii să aibă încredere în noi. Vă promit că mereu o să am o atitudine pozitivă și vă asigur că sunt și voi rămâne o persoană optimistă, onestă și integră. (…) Sper ca împreună să putem câștiga încrederea și respectul societății în instituția noastră”, a spus Drăgălin.

Veronica Drăgălin a fost numită în funcție printr-un ordin al procurorului general interimar la 15 iunie, după ce a câștigat concursul public pentru ocuparea postului de șefă a Procuraturii Anticorupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.