O acțiune de trei zile ce promovează modul sănătos de viață a organizat echipa Asociației „Tinerii Mihăilenari” din satul Mihăileni, raionul Râșcani. 23 de tineri au participat la un „Maraton al cicliștilor”.

Itinerarele au fost diferite pentru fiecare zi din cele trei zile de maraton.

Activitatea sportivă a fortificat prietenia tinerilor.

„Au fost trei zile interesante, care vor rămâne în memorie pentru mult timp. Alături de colegi am realizat că cele mai frumoase momente se creează spontan, fără prea multă organizare și pregătiri. Cu siguranță ne mai gândim la ceva frumos și vom reveni cu noi forțe”, spune Luminița Cojocari, membră a echipei „Tinerii Mihăilenari”.

Participanții la maraton spun că pentru mult timp le vor rămâne în memoria clipele trăite.

,,Maratonul cicliștilor mi-a plăcut, deoarece am avut ocazia să fiu parte a unei echipe în care m-am simțit în siguranță, unde cel mai important factor e prietenia. Pentru mine, cel mai frumos a fost să vedem împreună un apus superb de soare, ne-a spus Laurențiu Spânu, unul dintre participanții la maraton.

Asociația „Tinerii Mihăilenari” este implicată în mai multe activități comunitare. Sloganul organizației este „Tinerii Mihăilenari”- cei ce își doresc un viitor acasă!

Nicoleta ALBOT,
c
orespondentă comunitară
în raionul Râșcani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.