Circa 150 de fete și băieți tineri din 15 localități din raionul Ialoveni, membri ai grupurilor de inițiativă civică și consiliilor locale de tineret, au celebrat, sâmbătă, rezultatele muncii în cadrul Galei Bunelor Practici, ediția a XII-a.

Tinerii au implementat a 34 proiecte în cadrul rundei a XXIV-a a Programului de granturi mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni

În cadrul Galei, tinerii și-a prezentat realizările și au fost felicitați de Sorin Mereacre, președintele Fundaţiei Est-Europene; Katarina Fried, ambasadoarea Suediei în Moldova; Mihail Solistaru, preşedintele raionului Ialoveni și Galina Tonu, vicepreședintele raionului Ialoveni.

La Gala Bunelor Practici au participat, de asemenea, echipe ale Programului ,Fondul pentru Tineri din raioanele Ialoveni, Cahul, Orhei, Soroca, Ștefan-Vodă, Varnița-Anenii Noi, Bălți, Sângerei, Râșcani, Bender.

Evenimentul a fost organizat de partenerii Programului raional Fondul pentru Tineri Ialoveni –Asociaţia Eco-Razeni, Consiliul Raional Ialoveni și Fundația Est-Europeană din resursele Suediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.