miercuri, aprilie 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Cine a câștigat primăriile din cele trei sate. Rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi de duminică

Acasă Articole Alegeri libere şi corecte Cine a câștigat primăriile din cele trei sate. Rezultatele preliminare ale alegerilor...

Cele trei localități în care duminică s-a desfășurat turul doi de scrutin și-au ales primarii, chiar dacă ieri rata participării a fost mai scăzută.

La Ghetlova, Orhei, a învins Anastasia Svetlicinâi de la Partidul „Șor” cu 50,98% din sufragii. Contracandidata acesteia de la PAS, Elena Gârneț, a acumulat 49,02% din voturi. La alegerile de ieri din Ghetlova au participat peste 900 de cetățeni cu drept de vot, sau circa 47% dintre alegători.

La Glinjeni, Fălești, alegerile au fost câștigate de Viorel Zarija de la „Partidul Nostru” cu circa 58% din voturi, în timp ce oponentul său, independentul Dumitru Dombrovschi a acumulat 42,43% din voturi. La Glinjeni, au fost exprimate 1063 de voturi, rata participării fiind de 40,5%.

Iar la Zastânca, Soroca, a învins detașat Valeriu Covalciuc de la Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor cu un scor electoral de 65,37%, în timp de contracandidatul său de la Partidul „Șor”, Serghei Purici, a acumulat 34,63%. La alegerile de la Zastânca au participat în jur de 700 de cetățeni cu drept de vot, ceea ce reprezintă o rată de participare de 37%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -