joi, iunie 13, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO. Condiții mai bune pentru animalele prădătoare de la Menajeria din Chișinău – hamacuri și peisaje pictate pe pereți volierelor

Acasă Regiuni Chișinău mun. FOTO. Condiții mai bune pentru animalele prădătoare de la Menajeria din Chișinău...

În Grădina Zoologică din Chișinău finalizează lucrările de restaurare și modernizare a volierelor pentru animalele prădătoare, anunță Primăria Chișinău.

Renovarea a durat câteva luni, iar foarte curând vizitatorii se vor putea plimba și admira animalele în zonele unde accesul era anterior interzis.

În zonă s-au efectuat lucrări de reabilitare a pereților, reabilitarea dușumelelor, de instalare a comunicațiilor noi în voliere, a fost înlocuit sistemul de încălzire a încăperilor și montate garduri noi.

Animalele s-au acomodat rapid la condițiile create, iar în scurt timp și altele vor trece în „casă nouă.”

Anterior, vechile voliere erau fără condiții.

Jurnalist.md informează că în Grădina Zoologică sunt întreținuți lei, leoparzi, lupi polari și europeni, leopardul zăpezilor, servali, caracali, râși, urși, pisici de stuf și de pădure, câini enot, vidre, jderi cu pieptul galben și vulpi.

Suprafața Grădinii zoologice este de aproximativ 25 hectare. Colecția instituției numără peste 1000 de animale și păsări, dintre zece rare. Anual, Grădina Zoologică este vizitată, în medie, de cirac 300.000 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -