sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ex-premierul Ion Sturza a fost la un pas de moarte. I s-a întâmplat în munții din România

Acasă Regiuni Chișinău mun. Ex-premierul Ion Sturza a fost la un pas de moarte. I s-a...

Fostul premier Ion Sturza a scris pe pagina sa de Facebook că a suferit un accident sever pe munte în data de 1 iunie și că acum este în proces de recuperare. Acesta a scris că a căzut în gol.

„Ultimul pas, ultimul pasaj cu gheață și zăpadă pe o brână mai ciudată și… hăul… Norocul (dacă se poate de vorbit aici de noroc) a fost că am reușit să mă regrupez și stabilizez înainte de segmentul vertical. La un pas de…”, a scris Sturza, menționând că a fost salvat de doi alpiniști, iar ulterior a fost preluat de SMURD Sinaia, după care a fost transferat la București.

„Acum sunt bine și scriu prostii pe Fb”, notează Sturza.

In Sturza, pasionat de munte de escaladări montane de mulți ani, spune că se va mai astâmpăra, dar că neapărat va reveni la munte.

„A fost un test dur – nu m-am speriat, panicat, doar m-am înfipt și cu dinții în ultimul petic de pământ și am început… să mă gândesc la viața mea. Când știi că aproape tot ce ar fi trebuit să faci în viață ai făcut, că nu va plânge multă lume în urma ta, e mai ușor să desclești dinții, să desfaci mâinile pentru ultimul zbor…”, a scris Ion Sturza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -