sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

S-a lansat Euronews în limba română. Cel puțin trei jurnaliști originari din R. Moldova sunt parte e echipei 

Acasă Articole Altele S-a lansat Euronews în limba română. Cel puțin trei jurnaliști originari din...

Astăzi, 25 mai, la ora 06:00, peste Prut s-a lansat Euronews în limba română. Din echipa de 200 de jurnaliști și tehnicieni ai reţelei din România cel puțin trei jurnaliști sunt originari din R. Moldova.

Este vorba de Vitalie Cojocari, care până mai recent a activat la Pro TV București, iar anterior la Pro TV Chișinău, Anatol Câșlaru, care a activat în presa scrisă și la televiziuni din Chișinău, și Felicia Macaleț, care a activat anterior la PRO TV.

Anatol Câșlaru se află în aceste zile la Chișinău, iar Vitalie Cojocari prezintă azi unul dintre jurnalele de știri.

Cojocari a scris pe pagina sa de Facebook că ultimele trei luni au fost extrem de încărcate din punct de vedere al pregătirilor. „A trebuit să învăț din mers. A trebuit să fac cunoștință cu jurnaliștii Euronews de la Lyon în niște condiții extrem de aspre”, a scris Cojocari.

Potrivit lui, Euronews nu își va propune să fie primul cu orice preț la livrarea informațiilor, deoarece pentru noul post TV contează informația confirmată.

Euronews România va transmite 24/7 programe de ştiri live, de la 6.00 dimineaţa şi până la miezul nopţii, din studiourile din Bucureşti, oferind publicului ştiri locale, regionale, naţionale şi internaţionale.

Redactorul-șef al Euronews România este Andra Miron Diaconescu, o jurnalistă care a activat anterior la posturile B1 TV, National TV şi Realitatea TV.

Euronews Romania este, la ora actuală, cea mai mare staţie afiliată Euronews, care difuzează ştiri europene 24/7, disponibile în 16 limbi.

Monitor Media 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -