duminică, februarie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primarul Chișinăului a cerut suspendarea conducerii „Spațiilor verzi”, iar „Părinții solidari” consideră că „lucrurile sunt putrede la Primărie”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Primarul Chișinăului a cerut suspendarea conducerii „Spațiilor verzi”, iar „Părinții solidari” consideră...

Conducerea „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” va fi suspendată din funcție pe durata desfășurării anchetei interne desfășurate de către administrația orașului Chișinău, în urma cazului tragic de sâmbătă, 14 mai, în parcul „Alunelul”, unde o fetiță de doi ani a fost traumatizată mortal urmare a prăbușirii unei crengi.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban la ședinței operativă săptămânală de luni. În altă ordine de idei, Ceban a solicitat prezentarea pentru ziua de miercuri a raportului după ancheta desfășurată pe caz de Primăria Chișinău.

Între timp, reprezentanții Asociației „Părinți Solidari” au protestat azi în fața sediului Primăriei Chișinău, întitulându-și acțiunea: „Corupția, incompetența și iresponsabilitatea UCIDE”. Participanții la acțiunea de protest spun că ceea ce s-a întâmplat în parcul „Alunelul” arată că „lucrurile sunt putrede în Primărie”. Ei au cerut sancționarea „dură a incompetenței”, iar autoritățile trebuie să depună eforturi mai mari în sensul asigurării securității cetățenilor. Protestatarii au cerut în cadrul acțiunii lor de la Primărie ca edilul Capitalei să se ocupe de rezolvarea problemelor și siguranța cetățenilor și nu de PR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -