sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Nimic nou sub soarele PAS. Igor Grosu a fost ales lider al partidului. Acesta promite, împreună cu echipa sa, „să aducă Europa acasă”

Acasă Articole Altele Nimic nou sub soarele PAS. Igor Grosu a fost ales lider al...

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost ales, duminică, președintele al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), formațiune aflată la guvernare în R. Moldova.

Igor Grosu a fost singurul candidat, propus Congresului PAS, care a coincis cu data fondării formațiunii politice.

Grosu a declarat că misiunea echipei sale „are misiunea istorică să aducă R. Moldova în rândul statelor europene și să aducă Europa acasă.”

Moțiunea echipei, care l-a propus pe Igor Grosu la funcția de președinte al partidului, este întitulată „Cu PAS în Europa”.

De asemenea, Congresul PAS a ales un prim-vicepreședinte (premierul Natalia Gavrilița), un secretar general (Artur Mija), zece vicepreședinți politici și șase  vicepreședinți construcție de partid. A fost aleasă o nou componență a Biroului Permanent Național.

PAS a fost înființat la 15 mai 2016 de Maia Sandu. Aceasta a și condus formațiunea în perioada 2016-2020. Din 2020, interimatul de lider al PAS a fost exercitat de spicherul Igor Grosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -