marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ambasadorul României și-a încheiat mandatul în R. Moldova

Acasă Regiuni Chișinău mun. Ambasadorul României și-a încheiat mandatul în R. Moldova

Premierul Natalia Gavrilița și șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu, au avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, care și-a încheiat misiunea sa diplomatice în R. Moldova.

În cadrul întrevederilor, cei doi oficiali au apreciat suportul oferit de partea română în implementarea numeroaselor proiecte de modernizare și suport în realizarea agendei europene a R. Moldova.

„Am accentuat, mai ales, ajutorul de care a beneficiat țara noastră din partea României în ultima perioadă, când R. Moldova a fost lovită de criza sanitară, energetică, dar și criza refugiaților, declanșată în contextul evoluțiilor din regiune”, a scris Natalia Gavrilița pe pagina sa de Facebook.

„Domnul ambasador va rămâne un prieten al țării noastre și un promotor al apropierii R. Moldova de UE, alături de România și prin fortificarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrare europeană”, a notat Nicu Popescu.

Cei doi oficiali moldoveni i-au mulțumit lui Daniel Ioniță pentru susținerea și contribuția personală depusă de-a lungul anilor pentru consolidarea relațiilor moldo-române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -