marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

VIDEO. Premierul Natalia Gavrilița: Simbolul Învierii Domnului este o lecție permanentă de ridicare de-asupra grijilor, patimilor și neplăcerilor lumești

Acasă Regiuni Chișinău mun. VIDEO. Premierul Natalia Gavrilița: Simbolul Învierii Domnului este o lecție permanentă de...

Premierul Natalia Gavrilița s-a arătat convinsă în mesajul său de Paști către cetățeni că „milioane de oameni se vor ruga ca lumina învierii să aducă pace în întreaga lume”, spunând că „omenirea are o mulțime de probleme și pentru nici una din ele războiul nu este o soluție.”

„Lumina sărbătorilor de Paști ne umple inimile de speranță. Azi, ca niciodată, ne dorim să fim în sânul familiilor, să ne bucurăm de ce avem, să fie pace, să fim sănătoși și să fim împreună. Simbolul Învierii Domnului este o lecție permanentă de ridicare de-asupra grijilor, patimilor și neplăcerilor lumești”, spune premierul în mesajul său.

Natalia Gavrilița a mai spus, între altele, că R. Moldova a trecut printr-o iarnă dificilă, iar primăvara, care reînvie ne invită „să găsim putere să ne reinventăm și cu energie de copil să ne construim viața așa cum ne-a dorim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -