vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Copii refugiați din Ucraina și-au expus picturile la Președinție. Accesul pentru vizitatori este liber

Acasă Regiuni Chișinău mun. Copii refugiați din Ucraina și-au expus picturile la Președinție. Accesul pentru vizitatori...

Președinția de la Chișinău găzduiește o expoziție de lucrări realizate în cadrul proiectului „Мій Дім Україна/Casa mea Ucraina”, de către copiii din familiile de refugiați ucraineni.

Expoziția din incinta Președinției conține doar o parte din tablourile realizate de circa o sută de copii refugiați din diferite orașe ale Ucrainei – Odessa, Kiev, Harkov, Nicolaev, Irpen, Belgorod-Dnestrovskii, Zaporoje ș.a.

Tablourile au fost realizate în cadrul unor ateliere de creație, la inițiativa artistei multimedia și pictoriței Valeria Barbas. Scopul acestora era de a oferi o susținere psihologico-creativă copiilor refugiați din Ucraina, utilizând practici de art-terapie precum pictură, desen și muzică.

Lucrările, expuse la primul etaj al clădirii, vor putea fi admirate de oaspeții Președinției și angajații administrației prezidențiale. Pentru toți cei care doresc să le vadă, ușile instituției sunt deschise până pe 6 mai, de luni până vineri, între ora 17.00-19.00, iar sâmbăta – de la 12.00-15.00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -