vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Centrul de plasament pentru refugiați de la „Moldexpo” NU se închide, ci trece în subordinea Guvernului

Acasă Regiuni Chișinău mun. Centrul de plasament pentru refugiați de la „Moldexpo” NU se închide, ci...

Autoritățile centrale au anunțat că Centrul temporar de plasament pentru persoanele refugiate din Ucraina din cadrul „Moldexpo”, nu se închide, dar trece în gestiunea Guvernului, păstrându-și aceeași destinație.

Acest lucru se face în scopul conjugării eforturilor privind implementarea Planului Operațional ONU pentru Refugiați și prestării serviciilor de asistență  refugiaților cu implicarea personalului, au explicat autoritățile.

Potrivit lor, încetează prevederile contractului de comodat încheiat între S.A. „Moldexpo” și Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” din Chișinău.

Confuzia cu o pretinsă închidere a Centrului a apărut după ce primarul Ion Ceban a scris pe rețelele de socializare, făcând trimitere la o decizie a Comisiei pentru Situații Excepționale, că decizia de închidere a Centrului este una „stranie la acest moment”.

Edilul a mai scris că timp de trei săptămâni prin „Moldexpo” au trecut circa 15.000 de persoane care au primit ajutor, iar serviciile Primăriei au lucrat neîntrerupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -