luni, noiembrie 20, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Alte circa 800 de locuri de cazare a refugiaților au fost puse la dispoziție de Primăria Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. Alte circa 800 de locuri de cazare a refugiaților au fost puse...

Primăria Chișinău a activat încă un centru de capacitate mare pentru cazarea refugiaților ucraineni. Este vorba de Sala de Handbal din sectorul Botanica, care are o capacitate de până la 320 de locuri. Municipalitatea Capitalei a mai anunțat că va amenaja suplimentar 400 de locuri pentru cazarea refugiaților ucraineni în edificiul fostului Cinematograf Lukoil, aici existând posibilități de creștere a numărului de cazare.

Fiecare centru municipal amenajat pentru refugiați este asigurat cu mâncare datorită sprijinului oferit de mai multe restaurante și cafenele din oraș, cu excepția Centrului „Moldexpo”, unde mâncarea este procurată prin achiziții.

Centrul pentru refugiați de la fostul Cinematograf Lukoil va fi deschis pentru primirea refugiaților 2-3 zile.

„Vom asigura hrana zilnică împreună cu reprezentanții HORECA, precum și lucruri de primă necesitate”, a spus primarul Ion Ceban.

Centrul de triere și plasament de urgentă de la Centrul „Moldexpo” rămâne unicul centru municipal, dar și de anvergură republicană, prin care până astăzi au fost înregistrați peste 12.000 de refugiați. Alte 44 centre din Chișinău au fost deschise de Primăria Chișinău cu parteneri publici sau privați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -