sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un jurnalist originar din R. Moldova face parte din echipa „Euronews România”

Acasă Articole Altele Un jurnalist originar din R. Moldova face parte din echipa „Euronews România”

După 16 ani de muncă la PRO TV, jurnalistul Vitalie Cojocari, originar din R. Moldova, s-a alăturat echipei Euronews România, care urmează să se lanseze în spațiul media de peste Prut.

„Din această săptămână am onoarea să fac parte din echipa de jurnaliști care aduce Euronews în România”, a scris Vitalie Cojocaru pe pagina sa de Facebook.

Recent, Vitalie Cojocari și-a anunța plecarea de la PRO TV București – „Următoarele cuvinte sunt al naibii de greu de scris. Astăzi (14 februarie) este ultima mea zi la PRO TV după 16 ani. (…) Le mulțumesc colegilor de la PRO TV pentru încredere, îmbrățișări, prietenie și vise împlinite!”

Anterior, sediul central de la Lyon al Euronews a anunțat că Euronews Romania se la lansa către sfârșitul anului 2021. Echipa postului TV din România va fi alcătuită din peste 100 de angajați. Euronews România va produce și difuza știri regionale, naționale și internaționale în limba română. Redactorul-șef al Euronews Romania este Andra Miron Diaconescu, o jurnalistă din România cu o experiență de 17 ani.

Monitor Media 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -