joi, noiembrie 23, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Cancelarul Germaniei a fost invitat la Chișinău de către președinta Maia Sandu

Acasă Articole Altele Cancelarul Germaniei a fost invitat la Chișinău de către președinta Maia Sandu

Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, i-a adresat o invitație noului cancelar german Olaf Sholz de a efectua o vizită la Chișinău. Invitația i-a fost adresată oficialului german în cadrul unei întrevederi din marja Conferinței pentru Securitate, care are loc la München.

„Domnul Cancelar Olaf Sholz m-a asigurat că Germania va rămâne un partener de nădejde al țării noastre, așa cum a fost în toți cei 30 de ani de relații diplomatice. I-am mulțumit și am profitat de ocazie pentru a-l invita să viziteze R. Moldova, atunci când îi va permite agenda”, a anunțat Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Cei doi oficiali au discutat în cadrul întrevederii despre provocările de securitate din regiune, despre dinamica relațiilor moldo-germane și despre proiectele comune de viitor.

„Mizăm pe sprijinul Germaniei în procesul de reformare a justiției și de combatere a corupției. De asemenea, suntem interesați în proiecte comune ce vor consolida independența energetică a R. Moldova”, a mai scris Maia Sandu.

Președintele Maia Sandu participă, în aceste zile, la Conferința pentru Securitate de la München.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -