sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un pod rutier peste Prut va fi construit în zona localităților Ungheni. Acordul a fost semnat de Guvernul de la Chișinău

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Un pod rutier peste Prut va fi construit în zona localităților Ungheni....

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, semnarea Acordului cu Guvernul României privind construirea, exploatarea, întreținerea și reparația podului rutier de frontieră peste râul Prut, între localitățile Ungheni (Moldova) – Ungheni (România). 

Podul va interconecta infrastructurile rutiere între state: Autostrada Târgu Mureș – Iași – Ungheni – frontiera de stat (României) și Drumul național R1 Chișinău – Ungheni – frontiera cu România (Moldova).

Guvernul României va finanța lucrările de construcție a podului și a drumului de acces, inclusiv infrastructurile conexe, amplasate pe teritoriul României.

Construcția drumului de acces și a infrastructurii conexe pe partea R. Moldova, lucrări care au un cost estimativ de 36 milioane de lei, va fi finanțată de Guvernul de la Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -