luni, decembrie 5, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Școlile din Moldova trec în regimul studiilor de la distanță

Acasă Articole Educaţie Școlile din Moldova trec în regimul studiilor de la distanță

Instituțiile de învățământ general, vor activa, în perioada 24 ianuarie – 4 februarie, în regim online. Cele de învățământ profesional tehnic și superior vor activa online până la 20 februarie, cu excepția Universității de Medicină care va activa în regim mixt. În regim online vor fi organizate și întrunirile științifice, conferințele, seminarele, reuniunile sau alte evenimente profesionale.

Este una dintre prevederile hotărârii Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică care a aprobat noi măsuri în vederea stopării răspândirii Covid-19.

Decizia a fost luată în contextul incidenței mari de infectare din ultimele șapte zile, când a fost înregistrată o creștere cu 135% față de săptămâna precedentă, dar și din cauza creșterii mortalității cu 11% în rândul celor infectați.

Ieri, în R. Moldova, a fost înregistrat cel mai mare număr, circa 4000, de persoane infectate, de la începutul pandemiei, Autoritățile anticipează că numărul infectărilor zilnice ar putea ajunge și până la 10.000 de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -