joi, septembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Copilaș de trei ani rătăcit, găsit de polițiștii de frontieră la granița moldo-română

Acasă Regiuni Edineț Copilaș de trei ani rătăcit, găsit de polițiștii de frontieră la granița...

Un minor de trei ani dezorientat și speriat a fost găsit în apropierea liniei graniței moldo-române de către polițiștii de frontieră pe direcția localităților Corpaci-Sadoveni. Cazul a fost consemnat în amiaza zilei de astăzi.

Potrivit Poliției de Frontieră, aflată în misiune de serviciu, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi a identificat un copilaș pe direcția localităților Corpaci-Sadoveni. Copilul era sumar îmbrăcat și dezorientat. Copilul a fost recunoscut de către unul din polițiștii de frontieră, care este din aceeași localitate cu familia minorului – din satul Corpaci, raionul Edineț.

Patrula Poliției de Frontieră au transportat copilul la casa familiei acestuia. Bunelul a fost cel care a relatat că părinții l-au lăsat la niște cunoscuți, atât timp cât ei vor merge să strângă niște vreascuri din pădure. Copilul, probabil, s-ar fi luat după părinți și ulterior s-a rătăcit. Cele declarate au fost confirmate după ce polițiștii de frontieră au depistat părinții în pădure.

Minorul face parte dintr-o familie social-vulnerabilă, a precizat administrația satului Corpaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -