marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O nouă funcție pentru Oleg Serebrian, ex-ambasadorul moldovean în Germania

Acasă Articole Altele O nouă funcție pentru Oleg Serebrian, ex-ambasadorul moldovean în Germania

Diplomatul Oleg Serebrian, fostul ambasador în Germania, are o nouă funcție la Chișinău – cea de director al Institutului Diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, informează Jurnalist.md.

„Azi am preluat „cheile” noului meu birou, cel al directorului Institutului Diplomatic al MAEIE al R. Moldova”, a scris diplomatul pe pagina sa de Facebook.

Oleg Serebrian a fost ambasador al R. Moldova în Germania timp de șase ani, 2 ianuarie 2022 fiind ultima zi de activitate în acest post.

Serebrian spune că Germania a fost și rămâne marea sa dragoste.

„Am crescut cu această iubire pentru poporul german, pentru limba, cultura și istoria Germaniei. Cum le-am spus la despărțire colegilor și prietenilor mei germani, sfârșitul misiunii mele la Berlin nu înseamnă și încheierea mandatului meu de ambasador al prieteniei moldo-germane. Voi face tot ce-mi va sta în putere ca să contribui și din noua mea calitate la apropierea țărilor noastre”, a afirmat Oleg Serebrian.

Institutului Diplomatic al MAEIE a fost fondat în 2018, fiind un centru de excelență pentru pregătirea cadrelor diplomatice în cariera profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -