duminică, mai 19, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A fost numit un nou șef la Direcția sănătate și asistență socială a Primăriei Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. A fost numit un nou șef la Direcția sănătate și asistență socială...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat luni, într-o ședință online a Primăriei Chișinău, că a finalizat concursul pentru desemnarea unui nou șeful al Direcției generale asistență medicală și socială, învingător fiind desemnat Boris Gâlcă, informează Jurnalist.md.

Primarul a afirmat că domeniul sănătății este unul dintre cele mai importate și a solicitat maximă implicare.

„Chișinăul trebuie să aibă un sistem puternic și bine organizat în ambele domenii – sănătate și social”, a spus primarul Ion Ceban.

La rândul său, Boris Gâlcă a menționat că este o onoare să dirijeze cu sistemul de sănătate și cel social de la Chișinău. „Avem sarcini de realizat și îmi asum toată responsabilitatea”, a afirmat Boris Gâlcă.

Precizăm că Boris Gâlca a exercitat interimatul funcției de șef al Direcției generale asistență medicală și socială din iunie 2021, după ce Tatiana Bucearschi a fost demisă din funcție. Bors Gâlcă are 56 de ani și este dr. în științe medicale. Anterior, a fost Reprezentant UNFPA în Moldova, și a deținut funcțiile de viceministru și secretar de stat la Ministerul Sănătății. Este absolvent al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -