marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Reacția Chișinăului la „inaugurarea” liderului transnistrean: „o acțiune neprietenoasă”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Reacția Chișinăului la „inaugurarea” liderului transnistrean: „o acțiune neprietenoasă”

Participarea lui Oleg Vasnețov, șeful misiunii diplomatice a Federației Ruse, la așa numita „inaugurare” a liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, este o acțiune neprietenoasă, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Amintim că, vineri, Oleg Vasnețov s-a numărat printre participanții la așa zisa ceremonie de învestire în funcție a pretinsului lider transnistrean.

„Prezența diplomaților străini în activitățile ce pot fi utilizate în scopuri de propagandă niciodată nu va contribui de o manieră pozitivă nici la reglementarea conflictului transnistrean, nici la dezvoltarea unor relații bilaterale bazate pe respect reciproc. Această poziție va fi comunicată ambasadorului Federației Ruse în timpul apropiat”, se arată în comunicatul citat.

Anterior, autoritățile de la Chișinău au declarat că așa zisele „alegeri prezidențiale” din regiunea transnistreană, care au avut loc la 12 decembrie, sunt nelegitime și contrare cadrului constituțional al R. Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -