vineri, septembrie 22, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

„Visătoarea” Maia Sandu, printre cele mai influente persoane din Europa

Acasă Articole Altele „Visătoarea” Maia Sandu, printre cele mai influente persoane din Europa

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a fost inclusă în clasamentul celor mai influenți oameni din Europa, top realizat de publicația online politico.eu. Clasamentul e împărțit în trei categorii: făcătorii, visătorii și perturbatorii.

Maia Sandu a fost inclusă de către jurnaliști în categoria visătorii, alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie radiochisinau.md.

La descrierea făcută președintei Maia Sandu, jurnaliștii de la politico.eu au atribuit descrierea „cea care merge pe funie” și o consideră cel mai sincer reformist lider al R. Moldova.

Jurnaliștii publicației notează că președinta Maia Sandu are o relație caldă cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și este pro-europeană fără sfială, având grijă să mențină Moscova pe poziție, fără a promova aderarea la NATO.

Jurnaliștii subliniază că până acum, președinta Maia Sandu s-a chinuit să abordeze o problemă mult mai greu de echilibrat: disputa asupra Transnistriei. Deși a cerut ca trupele să plece, încă nu există nicio perspectivă de a rezolva unul dintre conflictele înghețate ale Europei, notează politico.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -