miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ce schimbări vrea să facă Vlad Țurcanu la „Teleradio-Moldova”: practicile partizane din Dealul Schinoasei vor înceta

Acasă Regiuni Chișinău mun. Ce schimbări vrea să facă Vlad Țurcanu la „Teleradio-Moldova”: practicile partizane din...

Noul director general al Companiei publice „Teleradio-Moldova” (TRM), Vlad Țurcanu, își propune să atingă mai multe obiective în noul său post, principalele fiind implementarea standardelor profesionale în instituție și accesul echitabil al actorilor politici.

„Îi asigur pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate”, a scris Vlad Țurcanu pe pagina sa de Facebook, după numirea sa în funcție.

Noul șef al TRM a adăugat că „practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta”. Aici va fi făcut loc, spune Vlad Țurcanu, unor standarde profesionale recunoscute în toată lumea, astfel încât instituția să-și recapete bunul nume de odinioară.

Vlad Țurcanu spune că își propune ca, împreună cu autoritățile și partenerii internaționali, să scoată TRM „din paragina materială.”

„Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate”, a menționat Țurcanu.

Potrivit lui, transformările structurale pe care intenționează să le implementeze au menirea să reconfigureze TRM din temelie.

Monitor Media scrie că Vlad Țurcanu a fost numit în funcție în data de 3 decembrie, cu voturile a 58 de deputați. Directorul general al TRM este desemnat de Parlament pentru un mandat de şapte ani, care nu poate fi reînnoit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -