sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Săptămâna anticorupție este organizată în R. Moldova

Acasă Regiuni Chișinău mun. Săptămâna anticorupție este organizată în R. Moldova

Mai multe instituții publice din țară vor fi gazdele evenimentelor anticorupție, organizate de CNA în cadrul Săptămânii anticorupție, care va avea loc cu prilejul Zilei internaționale anticorupție, care este marcată pe 9 decembrie.

Evenimentele vin să consolideze eforturile instituțiilor în vederea prevenirii și combaterii flagelului corupției.

Săptămâna anticorupție din acest an debutează cu lansarea Calendarului Integrității pentru 2022, iar mai multe activități cu genericul „O lecție de integritate în Școala mea” se vor desfășura în instituțiile de învățământ din țară pe tot parcursul săptămânii.

Marți, urmează să fie lansat un desen animat cu tematică anticorupție, o producție realizată cu suportul UNDP Moldova și regizată de Leontina Vatamanu.

Miercuri, va avea loc un eveniment de lansare a ramei de Facebook pentru promovarea integrității cu textul „Sunt integru, Fii și Tu!”. Totodată, un Quiz Pro-Integritate va fi organizat de CNA la Facultatea de drept a ULIM.

Joi, chiar de ziua internațională anticorupție, CNA, SPIA, IGPF și SV se vor reuni într-o acțiune comună care se va desfășura la punctele de trecere a frontierei (Ștefan Vodă, Cahul, Nord). De asemenea, vor fi totalizate activitățile proiectului POD-CAST „Anticorupție și Integritate pe înțelesul tuturor”, iar voluntarii anticorupție ai CNA vor lansa un proiect nou de POD-CAST.

Săptămâna se va încheia vineri, cu prezentarea Platformei de instruire la distanță Anticorupție și Integritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -