luni, noiembrie 20, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Cărturești deschide o librărie în Muzeul Național de Istorie din Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. Cărturești deschide o librărie în Muzeul Național de Istorie din Chișinău

O nouă librărie-concept Cărturești se deschide azi la parterul Muzeului Național de Istorie din Chișinău. Aceasta va fi a doua librărie Cărturești din Chișinău, prima fiind deschisă în 2019 la Shopping Malldova.

Noua librărie va găzdui la raft cărți în limbile română, rusă și engleză, muzică, jocuri și jucării, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, papetărie și decorațiuni. Titlurile alese mizează pe diversitatea cititorilor și a intereselor acestora: de la autori autohtoni la manga sau comics, de la artă, istorie și arhitectură la carte ilustrată pentru cei mici.

„Ne bucurăm să ajungem în inima Chișinăului cu această nouă librărie, gândită ca spațiu de explorare și inspirație. Sora mai tânără a Cărtureștiului din Shopping Malldova, Cărturești la Muzeu vine către cititori cu poftă de conversații, de întâlniri, de răsfoit și de împărtășit”, spune Vlad Crețu, directorul Cărturești, citat de Știripozitive.

Librăria este integrată organic în spațiul Muzeului de Istorie și beneficiază de intrare liberă și de un program de funcționare separat. Librăria va fi deschisă de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00 și în zilele de weekend între orele 10:00-19:00.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 200 de clienți vor primi o carte cadou, la alegere dintr-o selecție specială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -