marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

În premieră, Parlamentul de la Chișinău și Parlamentul European au pus bazele unei cooperări calitativ noi

Acasă Articole Social-economic În premieră, Parlamentul de la Chișinău și Parlamentul European au pus bazele...

Un memorandum de înțelegere între Parlamentul R. Moldova și Parlamentul European a fost semnat, în premieră, de către șeful Legislativului, Igor Grosu, și președintele Parlamentului European, David Sassoli.  

Document va servi ca bază pentru o cooperare calitativ nouă și vine să susțină agenda trasată la Chișinău  – de consolidare a cursului de integrare europeană și apropiere de Uniunea Europeană.

„Parlamentul European a fost și este mereu alături de R. Moldova, iar cel mai important, alături de cetățenii noștri – fapt pentru care vă sunt extrem de recunoscător. În numele meu și al poporului R. Moldova, vă mulțumesc pentru această dovadă de prietenie și sperăm și în continuare să ne bucurăm de ea!”, a declarat Președintele  Parlamentului Igor Grosu după semnarea Memorandumului de Înțelegere între Parlamentul R. Moldova și Parlamentul European.

Noul cadru de colaborare va ajuta deputații de la Chișinău și din Parlamentul European să creeze noi oportunități importante pentru cetățeni, este de părere Igor Grosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -