luni, aprilie 15, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Unul dintre cele mai mari combinate de pâine din țară a majorat prețurile la produsele de panificație

Acasă Regiuni Bălți mun. Unul dintre cele mai mari combinate de pâine din țară a majorat...

Combinatul de pâine Bălți, unul dintre cei mai mari producători de produse de panificație din țară, a anunțat prețuri mai mari cu un lei la produsele sale. Este vorba despre o majorare de un leu și mai mult la pâine.  

Directorul agentului economic, Eduard Grama, spune că majorările de prețuri au fost operate pe fundalul creșterii costurilor la făină și ingrediente, dar și la gaz.

Astfel, „Pâinea rotundă” și franzela „De dimineață” s-au scumpit cu un leu, iar franzela „Orășenească” costă mai mult cu 1,25 de lei. „Pâinea rotunda”, care costa 7,50 și 8,00 lei poate fi cumpărată acum cu 8,50 și, respectiv, 9,00 lei, menționează portalul local nordnews.md. Franzela „De dimineață”, care costa 4,50 de bani este vândută cu 5,50 bani, iar franzela „Orășenească” a ajuns să coste 6.00 lei, cu 1,25 bani mai mult.

Amintim că majorarea curentă este a doua din această lună. Combinatul de pâine Bălți a majorat prețurile la unele tipuri de pâine în luna septembrie, spunând atunci că ar fi vorba de o „corecție de preț”.

La Combinatul de pâine Bălți muncesc circa 350 de lucrători. Unitatea economică produce circa 150 de tipuri de produse de panificație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -