joi, septembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O nouă asistență din partea UE pentru presa regională din Moldova

Acasă Articole Altele O nouă asistență din partea UE pentru presa regională din Moldova

Un proiectul dedicat susținerii de către UE a presei regionale din R. Moldova a fost semnat între Delegația Uniunii Europene în R. Moldova și Agenția Slovacă pentru Cooperare Internațională în Dezvoltare (SlovakAid), agenție a unui stat membru al UE.

Scopul proiectului este de a oferi asistență relevantă presei locale, din perspectiva creării de conținut media, dezvoltarea abilităților de afaceri, precum și facilitarea accesului la experți pentru a îmbunătăți sustenabilitatea media. Proiectul va oferi și sprijin pentru start-up-uri media.

Semnarea acordului de proiect a avut loc la sediul Europe Café din Chișinău, cu participarea Ambasadorului UE în Moldova și a unei delegații slovace reprezentate de către Secretarul de Stat al Ministerului slovac de Externe și Agenția Slovacă pentru Cooperare Internațională în Dezvoltare (ASCID).

Un comunicat comun de presă al UE și SlovakAid precizează că sprijinul oferit în cadrul acestui proiecte este important, deoarece mass-media este un factor-cheie pentru reformele democratice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -