joi, aprilie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Granturi pentru femeile cu activitate economică în gospodăriile casnice

Acasă Articole Antreprenoriat Granturi pentru femeile cu activitate economică în gospodăriile casnice

Femeile cu activitate economică în gospodăriile casnice vor putea beneficia de ajutor financiar nerambursabil de până la 3.500 USD pentru activități generatoare de venituri, prietenoase mediului și reziliente la schimbările climatice.

Granturile vor fi oferite de proiectul PNUD „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”, finanțat de Suedia. Concursul este deschis femeilor din mediul rural sau urban care reprezintă o gospodărie casnică din raioanele Nisporeni, Călărași, Basarabeasca, Leova, autonomia găgăuză, zona de securitate și regiunea transnistreană.

Printre activitățile eligibile pentru finanțare pot fi construcția serelor, irigarea prin picurare, colectarea apei de ploaie, managementul deșeurilor organice, producerea compostului, apicultura, crearea depozitelor pentru semințe și produse agricole, creșterea animalelor, dar și alte activități care pot contribui la securitatea alimentară în condiții meteorologice extreme.

Vor fi selectate 60 de femei inițiatoare a unei activități economice în cadrul gospodăriei casnice, care vor mai beneficia de mentorat pentru dezvoltarea afacerii. Contribuția financiară din partea solicitantelor de grant este încurajată, dar nu este o condiție obligatorie.

Propunerile de proiect pentru obținerea finanțării pot fi depuse până pe 8 decembrie, ora 23:59.

Proiectul „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor” este implementat de PNUD în perioada 2020-2023, cu asistența financiară a Suediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -