sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

CFM anunță despre reluarea circulației trenului Chișinău-București

Acasă Articole Social-economic CFM anunță despre reluarea circulației trenului Chișinău-București

ÎS „Calea Ferată din Moldova” a anunțat că circulația trenului pe ruta Chișinău-București va fi reluată începând cu 12 decembrie. Până pe 31 decembrie, trenul va circula de două ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri.

CFM precizează că din 2 ianuarie 2022 trenul va circula de trei ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri. Trenul va pleca din Chișinău la ora 17.20 și va sosi în București la ora 6.17. Respectiv, trenul va plevca din București la ora 19.20 și va sosi în Chișinău la ora 8.15.

Prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente este de 580 lei,  în vagon capitonat – de 670 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%. Biletele pot fi procurate deja la casele gării feroviare, iar din 6 decembrie și prin internet, accesând site-ul www.cfm.md.

CFM anunță și despre reluarea circulației zilnice a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

Din luna martie 2020 și până  în prezent, circulația trenurilor de călători în trafic internațional în R. Moldova  a fost suspendată. La finele lunii august a fost reluată circulația trenului Chișinău-Odesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -