luni, decembrie 11, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Screening gratuit la diabet zaharat pentru chișinăuieni

Acasă Regiuni Chișinău mun. Screening gratuit la diabet zaharat pentru chișinăuieni

În perioada 13-19 noiembrie, în Capitală se va desfășura Săptămâna dedicată Zilei Mondiale a Diabetului, cu genericul „Acces la îngrijirea diabetului. Dacă nu acum, atunci când?”

Primăria Chișinău informează că, în zilele de 13 și 14 noiembrie, între orele: 10:00-16:00, cetățenii vor avea posibilitatea să-și facă screening gratuit la diabetul zaharat în parcurile din capitală: la 13 noiembrie în Parcul „Dendrariu” și la 14 noiembrie în Parcul „Valea Morilor”.

Totodată, în perioada: 15-19 noiembrie, chișinăuienii vor putea să-și facă teste gratuite la diabet la centrele medicilor de familie, din cadrul Asociațiilor Medicale -Teritoriale din sectoarele orașului.

În cadrul Săptămânii dedicate Zilei Mondiale a Diabetului vor fi distribuite materiale informaționale privind profilaxia diabetului și reducerea factorilor de risc cu promovarea modului sănătos de viață.

Acțiunea „Acces la îngrijirea diabetului. Dacă nu acum, atunci când?” este organizată în cooperare cu Compania Națională de Asigurări în Medicină și Asociația pentru Dezvoltare și Asistență Socială ASTRA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -