luni, noiembrie 20, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Săptămâna Imunizării împotriva Covid-19 se desfășoară în Moldova

Acasă Regiuni Chișinău mun. Săptămâna Imunizării împotriva Covid-19 se desfășoară în Moldova

Săptămâna Imunizării se desfășoară în R. Moldova până la 31 octombrie. Campania de informare este desfășurată de Ministerul Sănătății în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova și Banca Mondială.

În această perioadă, vor fi organizate mai multe acțiuni de intensificare a procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și de informare a populației despre beneficiile vaccinurilor prezente în R. Moldova.

În mai multe regiuni ale țării, precum Chișinău, orașele Soroca, Căușeni, Cahul, Telenești, Strășeni, Anenii Noi, Glodeni, Hâncești, Leova, Criuleni, Rezina, Orhei, Ungheni, Nisporeni, Edineț, vor fi organizate puncte de vaccinare în incinta centrelor comerciale și în parcările unor rețele de supermarketuri. Oamenii vor avea posibilitatea să se vaccineze fără programare, doar cu buletinul de identitate.

Sunt planificate activități cu implicarea Asociației Rezidenților și Studenților din cadrul USMF, autorităților publice locale, companiilor de telecomunicații, mass-mediei, agenților economici.

În perioada 25-31 octombrie, Centrul Municipal de Vaccinare din Chișinău, str. Petru Rareș 18, va activa în regim extins, în intervalul orelor 8:00 – 20:30.

Autoritățile amintesc de faptul că vaccinarea împotriva Covid-19 protejează oamenii de formele grave și de deces. Orice persoană se poate imuniza la orice centru de vaccinare, fără programare, doar cu buletinul de identitate.

De la începutul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, circa 854.000 de persoane au încheiat schema completă de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -