vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ministrul Marcel Spătari a lăsat pupitrul emisiunii „Erudit Café” de la TV „Moldova 1”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Ministrul Marcel Spătari a lăsat pupitrul emisiunii „Erudit Café” de la TV...

Emisiunea „Erudit Café” de la postul public de televiziune are un nou prezentator. Este vorba de tânăra cineastă Ioana Vatamanu-Mărgineanu, care a debutat de gazdă a emisiunii de divertisment pentru tineri. „Erudit Café” a fost realizată vreme de 12 ani, cu mici întreruperi, de Marcel Spătari, actualul ministru al Muncii și Protecției Sociale.

„Mă onorează să prezint cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Erudit Café”. O să încerc să mențin nivelul ridicat al emisiunii, așa cum a făcut Marcel Spătari cu echipa sa de-a lungul anilor”, a anunțat în debutul emisiunii noua realizatoare.

Ioana Vatamanu-Mărgineanu este o tânără de la Chișinău care studiază la Riga. Ea însăși a fost membra unei echipe care a jucat la „Erudit Café”. Ioana provine dintr-o familie de cineaști, iar recent a debutat cu primul său film cu denimirea „Ce zici?”.

Potrivit Agenției Monitor Media, după alegerile parlamentare anticipate din iulie a.c., Marcel Spătari, stabilit de circa zeci ani la București, a fost numit ministru în Guvernul Gavrilița. Acesta a realizat emisiunea timp de 12 ani și spunea că a făcut emisiunea din plăcere, deși se considera amator în TV.

„Erudit Café” este un joc cognitiv la care participă echipe ale tinerilor din diferite localităţi ale ţării. Formarul emisiunii presupune ca echipele să răspundă la întrebări din diferite domenii adresate de către moderator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -