joi, iunie 13, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

„Capcana” din fața sediului Primăriei Fârlădeni, Căușeni

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor „Capcana” din fața sediului Primăriei Fârlădeni, Căușeni

De vreun an și jumătate, un segment de trotuar din fața sediului Primăriei comunei Fârlădeni, raionul Căușeni, a devenit pericol public. Mai ales pentru persoanele în etate și mămicile cu cărucioare, care trec pe aici. Autoritățile locale promit să remedieze situația abia anul viitor.

Trotuarul respectiv face legătura dintre primărie, magazin, biblioteca publică, farmacie, oficiul poștal, grădinița și școala primară. Localnicii mărturisesc că segmentul deteriorat din fața clădirii Primăriei a devenit o adevărată „capcană” pentru trecători.

Au existat cazuri cânnd oamenii s-au ales cu luxații, iar copii au căzut jos din cauza denivelărilor. Pe trotuarul cu pricina și, respectiv, în zona „capcanei”, se deplasează zilnic, în medie, 250 de copii și până la 500 de persoane de vârsta  doua și a treia.

Și șeful administrație locale trece zilnic pe segmentul deteriorat al trotuarului. Chiar și așa, primarul spune că trotuarul ar putea fi reparat abia în 2022, deși problema îl deranjează foarte mult.

Planificăm în anul 2022 să renovăm trotuarul. Vom căuta mijloace financiare suplimentare pentru ca facem această renovare, deoarece alocările din bugetul raionului sunt prea mici că să reușim să reparăm toate trotuarele din localitate, ne-a comunicat Sergiu Vengher.

Satul Fârlădeni numără circa 4.500 de locuitori.

Andreea MANZA,
jurnalistă comunitară în
satul Fârlădeni, raionul Căușeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -