joi, decembrie 8, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Adjuncții lui Robu. Cadre noi la Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție

Acasă Regiuni Chișinău mun. Adjuncții lui Robu. Cadre noi la Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție

Consiliul Superior al Procurorilor a aprobat candidaturile procurorilor Marcel Dimitraş și Eduard Bulat la posturile de procurori generali adjuncți interimari. Candidaturile respective au fost propuse CSP de către Dumitru Robu, procuror general interimar.

Cei doi adjuncți ai procurorului general interimar au fost numiți în funcție după demisiile din funcții a lui Iurie Perevoznic și Marcel Roşioru.

Marcel Dimitraş (foto stânga) a absolvit Dreptul la USM. Și-a început cariera în sistemul procuraturii în anul 1995. Din 2010, în paralel cu activitatea în procuratură a desfășurat activitate didactică, fiind formator al Institutului Național al Justiției. Marcel Dimitraș are 48 de ani.

Al doilea proaspăt adjunct al lui Robu, Eduard Bulat (foto dreapta) la fel, are 48 de ani și a absolvit, în 1994, Facultatea de Drept a Universității „Al.I.Cuza” din Iaşi. Din 2010 și până în prezent a fost procuror, şef al Secţiei combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale. Activează în sistemul procuraturii din 1994.

Tot astăzi, CSP l-a numit pe Marcel Dumbravan în funcția de șef adjunct interimar al Procuraturii Anticorupţie. Acesta a activat din 2008 în calitate de procuror la Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție. Un alt șef adjunct numit la PA este Radu Palencu, care activează în procuratură din 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -