vineri, noiembrie 24, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Se caută secretari generali de stat pentru șapte ministere. Guvernul a anunțat concurs  

Acasă Regiuni Chișinău mun. Se caută secretari generali de stat pentru șapte ministere. Guvernul a anunțat...

Cancelaria de Stat a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de secretar general în șapte ministere. În premieră, fiecare candidat va trebuie să prezinte un concept de dezvoltare instituțională.

Este vorba de Ministerul Apărării; Ministerul Justiției; Ministerul Economiei; MAI; Ministerul Muncii și Protecției Sociale; Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare; Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Condițiile concursului prevăd că, după examinarea dosarelor (admiterea la concurs), va fi organizată competiția dosarelor și interviul.

În premieră, candidații pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de nivel superior vor trebuie să prezinte un concept de dezvoltare instituțională, care reflectă viziunea acestora asupra priorităților și direcțiilor principale de dezvoltare ale autorității publice.

Cancelaria de Stat explică că pentru fiecare etapă candidații vor fi notați cu un punctaj de la 1 (unu) la 10 (zece). Fiecare etapă este eliminatorie pentru candidații care vor obține un punctaj mai mic de 7,5.

Detalii despre sarcinile de bază ale funcției și condițiile de participare la concurs pot fi accesate aici. Dosarele pot fi depuse prin poștă, email sau personal la sediul Cancelariei de Stat până la data de 3 noiembrie, ora.16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -