duminică, iulie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Al doilea candidat s-a lansat, oficial, în campania electorală pentru Primăria Bălți

Acasă Articole Alegeri libere şi corecte Al doilea candidat s-a lansat, oficial, în campania electorală pentru Primăria Bălți

Candidatul comuniștilor și socialiștilor, fostul deputat Alexandr Nesterovski, și-a depus, duminică, dosarul la consiliul electoral de circumscripție Bălți pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie.

După înregistrare, grupul de susținători ai lui Nesterovski, a depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din Bălți.

Ulterior, a fost organizat un marș și un miting în susținerea candidatului Alexandr Nesterovski. La miting au participat deputați și fruntași ai PSRM, printre care Igor Dodon, Zinaida Grecheanâi și Vlad Batrâncea.

Participanții la miting au adoptat, la final, o rezoluție în care și-au exprimat „profunda îngrijorare în legătură cu acțiunile iresponsabile ale noii guvernări și consecințele devastatoare ale acestora.”

În vârstă de 40 de ani, Nesterovski este un ex-parlamentar socialist. A candidat la Primăria Bălți în 2019, acumulând 16,21% (5960 de voturi), fiind devansat de candidatul Partidului Nostru.

Alexandr Nesterovski este al doilea candidat care se lansează oficial în campania electorală. La 10 octombrie, în campania s-a lansat candidatul PAS, deputatul Boris Marcoci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -