vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primul aspirant la fotoliul de primar de Bălți s-a lansat, cu fast, în campania electorală

Acasă Articole Alegeri libere şi corecte Primul aspirant la fotoliul de primar de Bălți s-a lansat, cu fast,...

Deputatul PAS, Boris Marcoci, candidat la din partea acestei formațiuni la fotoliul de primar de Bălți, s-a lansat, duminică, în campania electorală. Acțiunea de lansare a avut loc cu fast în centrul orașului, în fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

Au venit să-l sprijine pe Boris Marcoci la evenimentul de lansare mai mulți deputați și fruntași ai PAS, printre care liderul formațiunii și președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Toate aceste obiective pot fi puse în aplicare doar cu susținerea Guvernului și prin proiecte finanțate de UE”, a declarat Marcoci.

Boris Marcoci a declarat de la tribună că își propune mai multe obiective majore, inclusiv modernizarea sistemului de canalizare, renovarea drumurilor și trotuarelor, precum și construcția unei fabrici pentru prelucrarea deșeurilor.

După lansare, participanții au mers în marș spre Primăria Bălți, unde Boris Marcoci a dat citire unui manifest.

Boris Marcoci este un businessman din Bălți și deține afaceri în domeniul construcțiilor. Are 56 de ani și a candidat la funcția de primar de Bălți în 2019, înregistrând un scor electoral ce a depășit ușor 9%.

Până acum, și-au anunțat intenția de a participa la alegerile local din Bălți opt persoane, dar, potrivit observatorilor locali, lupta se va da între trei candidați favoriți – Boris Marcoci (PAS), Nicolai Grigorișin (independent, viceprimar în echipa fostului primar Renato Usatâi) și socialistul Aleksandr Nesterovski.

Alegerile locale noi vor avea loc la Bălți în data de 21 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -